Kosmické čištění

23.11.2009 18:50

Kosmické čištění - Mantak Chia, W.U. Wei

V roce 2009 vychází nová kniha v angličtině - Cosmic Cleansing (Kosmické čištění). Přeložil jsem pro vás anotaci k této knize.

 

Tato kniha přivede léčivou sílu do vašich vlastních rukou. Jak jinak byste mohli prožívat svůj život, kdybyste měli přístup k nezměrným úrovním zdraví a energie? O kolik více byste dokázali vytvořit se svým životem? Ačkoli kniha je v prvé řadě o fyzickém léčení, také se bude dotýkat emočního, duševního a duchovního léčení. Pro taoisty jsou tělo, mysl a duch nerozlučným celkem, vzájemně se ovlivňují podobně jako vlny probíhající po jezeru.

Mistr Chia a profesor W. U. Wei vám ukážou, jak transformovat tyto tři úrovně bytí, což vám umožní opustit staré vzorce a minulá chování (reakce).

Vaše tělo prochází životem jako řeka vinoucí se lesem. Jako řeka lesem protéká různou rychlostí a silou proudu, padají do ní občas větve a stromy, které vedou k zablokování toku řeky, a nakonec se stává močálem. Jediný způsob, jak řeku opět zprůtočnit, je vyčistit větve a překážky z řečiště. Procesem čištění otvorů těla přetvoříte svůj život a stane se plynulým a bude téci jako hravý tok řeky.

V této knize obdržíte porozumění tao, očistíte devět otvorů těla, což vám daruje zdraví, vitalitu a dlouhověkost dávající skutečné uskutečnění taa.

 

Kontakt

Jaroslav Holeček jaroslav.holecek@seznam.cz