Taoistické hvězdné léčení

21.08.2009 22:23

Taoist Astral Healing

Taoistické hvězdné léčení

Čchi kung léčivá praxe používající hvězdy a energie planet

 

Autoři: Mantak Chia a Dirk Oellibrandt 

 

 

Pokročilé techniky na využití univerzálního léčivého spojení odkrytého taoistickou astrologií a astronomií.  

  • Nabízí meditace a léčivé techniky založené na taoistické astrologii.
  • Umožňuje čtenáři rozvinout vlastní cvičení založené na pochopení svých planetárních silných a slabých stránek.
  • Obsahuje hvězdnou praxi na rozšiřování osobního uvědomění do kosmického pole čchi, napomůže léčení a duchovnímu růstu.
  • Taoistické hvězdné léčení poskytuje postupný program na očištění našich schopností kultivace, cirkulace a udržení čchi z hvězd a planet.
  • Zatímco počáteční zaměření taoismu je zaměřeno na vytvoření fyzického zdraví, které je hluboce zakořeněné v energiích poskytnutých zemí, jedinci mohou také svolat energie z hvězd a planet, stále rozšiřovat uvědomění a rozvinout svůj plný duševní potenciál. Spojení s těmito energiemi nám umožní vymanit se z koloběhu přitažlivosti a sklonů, pomůže prodloužit život a transformovat fyzické a energetické tělo na "světelné tělo" abychom léčili sami sebe i ostatní.
  • Taoistické hvězdné léčení učí jak spojit tělo s pěti elementárními přírodními silami, právě tak jako s Měsícem, Sluncem, planetami, hvězdami a galaxií.  Popisuje vztahy mezi specifickými souhvězdími a body na těle - podobně jako korespondence Velkého vozu na kostech lebky.
  • Autoři nabízí planetární a hvězdné meditace, které umožňují rozvinout spojení mezi vnitřním a vnějším vesmírem. Následující četné meditace a techniky popsané v této knize čtenáři rozvinou do osobních cvičení založených na pochopení svých planetárních silných a slabých stránek a osobního duchovního růstu.

 Můžete prohlédnout na Google knihy: ZDE

Kontakt

Jaroslav Holeček jaroslav.holecek@seznam.cz